dimarts, 24 d’abril del 2012

Hem participat a la 20a edició de la Festa de la Bicicleta del Morell

Aquest passat diumenge 22 d’abril gairebé una trentena de ciclistes de BTT Morell de totes les edats vàrem participar a la 20a edició de la Festa de la Bicicleta del Morell, i en la qual hi van prendre part aproximadament unes 350 persones.

Foto de grup dels participants de BTT Morell a La Granja dels Frares
Aquesta festa consisteix en una bicicletada popular o marxa cicloturista en BTT adreçada a tots els públics que, recorrent tres circuits que ofereixen tres nivells de dificultat diferenciats bàsicament per les distàncies a recórrer, 9, 14 i 20 quilòmetres respectivament, i que tots ens porten fins al llogaret de La Granja dels Frares on hi te lloc un esmorzar amb coca i xocolata desfeta per a tots els participants. A continuació es realitza la tornada al Morell per part de tots els participants seguin el traçat del recorregut més curt, on un cop allí tots poden recollir un refrigeri i un obsequi que els lliura l’organització, enguany ha consistit en un bidó contenidor de líquids per a portar-lo a la bicicleta, realitzat en plàstic de color blau fosc i amb el tap negre.

BTT Morell hi va col·laborar fent difusió de l’esdeveniment a través d'aquest portal i de la nostra plana a la xarxa social Facebook, a més alguns membres també ho varen fer de manera més directa el mateix dia de la marxa vetllant en tot moment pel bon desenvolupament de la mateixa.

En quant al temps durant la jornada matinal, cal fer esment que a primera hora el cel estava força tapat i semblava que hagués de descarregar aigua de valent, però va aguantar sense precipitacions, fins i tot va sortir el sol alguna estoneta fent acte de presència d'una forma tímida, ja que els núvols no dubtaven en ocultar-lo novament. La temperatura va ser prou agradable, excepte cap al migdia que degut a l’aire que es va girar va fer augmentar la sensació de fred als assistents.

La majoria dels ciclistes de BTT Morell que vam ser-hi presents ho vam fer lluint la nova equipació que havíem estrenat feia tot just una setmana i que, a més de vestir amb la típica indumentària ciclista, mallots, culots i jaquetes, algunes persones van vestir per primer cop les samarretes tècniques de l’equipació.

Tots vam gaudir d’una estupenda jornada en família i amb la companyia dels amics tot gaudint de la pràctica de l’esport que ens apassiona, i que un cop finalitzada la marxa ciclista vam continuar gaudint plegats fent un aperitiu i tot seguit un dinar de germanor per d’acabar d’arrodonir la jornada en bona companyia.


ENTRADES RELACIONADES
24-04-2012 Crònica. Hem participat a la 20a edició de la Festa de la Bicicleta del Morell (ara et trobes en aquesta entrada)
27-04-2012 Notícia. (27-04-2012 El Vallenc) "Ciclistes de BTT Morell van participar en la XX Festa de la Bicicleta del Morell

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquí pots opinar sobre aquest article, deixa'ns el teu comentari.